Home basis abonnement
Basis abonnement PDF Afdrukken E-mail
Geschreven door Louis   

Het abonnement van MailChimp is een soort allround cq basisabonnement. Voor particulieren en bedrijven is dit een prima tool om nieuwsbrieven te versturen. De website, de instructievideo's en het hele systeem werkt goed. Er zijn vele templates en eigen grafische ontwerpen te uploaden én...je kunt zelfs gratis nieuwsbrieven versturen met het "Forever Free Plan"!

 

Gratis nieuwsbrieven versturen met MailChimp

De volgende voorwaarden zijn van toepassing om gratis nieuwsbrieven te versturen:

  1. Er staat een klein bannertje onder de nieuwsbrief met MailChimp erop.
  2. Maximaal 500 e-mailadressen in je bestand.
  3. Maximaal 3.000 gratis e-mails per maand versturen.

Blijf je binnen bovenstaande voorwaarden, dan blijft het gebruik - voor zover wij weten - voor altijd gratis!

 

Extra mogelijkheden bij MailChimp

Stoor je je na een tijdje aan het bannertje? Dan kan je dit weg laten halen. Het is ook mogelijk het aantal e-mailadressen in je adressenbestand uit te breiden of meer e-mails per maand te versturen. De mogelijkheden zijn eindeloos. Waar het om gaat: je hebt een goed en zeer degelijk systeem tot je beschikking. Als je tegen gunstige voorwaarden gratis professionele nieuwsbrieven wilt versturen, dan is dit de beste oplossing die wij tot nu toe hebben gevonden.

 

MailChimp versus Aweber

De verschillen tussen MailChimp en Aweber zijn subtiel. Het is vooral een verschil in imago en zakelijkheid. Er zijn geen grote prijsverschillen en beide organisaties hebben jaren ervaring en bieden degelijkheid. Aweber hanteert een zakelijke toon en haakt iets meer in op e-mailmarketing. MailChimp is iets luchtiger zonder in te boeten op professionaliteit.

 

AWeber houdt het professioneel

De verschillen zijn subtiel. AWeber richt zich op de professionele zakelijke markt. De abonnementen zijn gekoppeld aan het aantal e-mailadressen in je bestand. Er is geen maximum aan het aantal e-mails per maand en er is geen sponsorlinkje (gratis verstuiren is hier niet mogelijk). De website is professioneel en zakelijk. In de videotrainingen ligt de nadruk op e-mailmarketing, traffic, conversie en sales. Er zijn diverse abonnementen die oplopen tot 25.000 e-mailadressen. Als je daarboven contact opneemt of vragen hebt, heb je daadwerkelijk het gevoel dat je contact hebt (onze ervaring tot nu toe). AWeber is een degelijke professionele partner die je kan testen voor $1.

 

MailChimp houdt het leuk

MailChimp bestaat sinds april 2000 en werkt sinds 2001 aan e-mailnieuwsbrieven. Sinds 2007 is dit de enige activiteit. In totaal zijn er 400.000 particulieren en zakelijke gebruikers die samen miljoenen e-mails per dag versturen. MailChimp legt meer de nadruk op de community. Dit maakt een laagdrempelige indruk. De organisatie is niet minder professioneel, wél minder zakelijk. De "Chimp" in MailChimp staat ook echt voor een aapje. Dit aapje is een soort mascotte die staat voor eenvoud en plezier in het gebruik. Met sociale media en goede ondersteuning wordt een brede doelgroep aangesproken. Er zijn diverse abonnementen waarbij je tot 50.000 e-mailadressen op kan slaan in je mailinglist. Voor niet standaard situaties kan je een offerte op maat aanvragen. Met dergelijke offerte aanvragen hebben we geen ervaring bij MailChimp.

Laatst aangepast op zondag, 01 augustus 2010 09:25
 
Joomla templates by a4joomla