Home
E-mailmarketingsoftware PDF Afdrukken E-mail
Geschreven door Louis   

Ben jij één van die Pro's die voor organisaties e-mailmarketing uit handen neemt en nieuwsbrieven maakt en verstuurt? Dagelijks kopen organisaties e-mailmarketingsoftware om nieuwsbrieven te maken en versturen. Kies jij voor eigen software op je (eigen) server?

 

E-mailmarketingsoftware specificaties opstellen

Werk je voor een organisatie die beleid heeft gemaakt voor softwaregebruik en het eigendom van de software?  Kies je bewust voor een aparte server met bedrijfssoftware? Welke specificaties heb je opgesteld voor de aanschaf van e-mailmarketingsoftware? In de praktijk stellen - ideaal gezien - functioneel beheerder, de IT afdeling en de gebruikers samen de (minimale) specificaties op. Controleer of MailCamp voldoet aan jullie specificaties.

 

E-mailmarketingsoftware kopen

De specificaties worden dikwijls gesplitst in de categoriën: "need to have" en "nice to have". Dit geeft houvast bij het vaststellen van een lijst van gekwalificeerde pakketten en leveranciers. Een weging per specificatie en een "rapprtcijfer" op dit onderdeel per pakket levert een objectieve bijdrage aan het keuzeproces. Blijf daarnaast ook letten op subjectieve elementen. Zou je graag zaken willen doen met een partij waar je een goed gevoel bij hebt? In de zakelijke praktijk van alle dag blijkt een goed gevoel bij een degelijke leverancier een goede raadgever voor een strategische samenwerking.

 Lees artikel E-mailmarketingsoftware aanschaffen.

 

Laatst aangepast op zondag, 01 augustus 2010 10:45
 
Joomla templates by a4joomla