Home
Risico's e-mailmarketing PDF Afdrukken E-mail
Geschreven door Louis   

Wist je dat jij voor altijd problemen met verzenden en ontvangen van e-mail krijgt als je op de verkeerde manier nieuwsbrieven verstuurt? Spamfilters, e-mailprogramma’s en anti-virus software kunnen je e-mailadres al na 1 “bulk e-mail” (mail naar meer dan 50 of 100 personen) herkennen als “spammer”. Als bepaalde programma’s je - terecht of onterecht -  als spammer identificeren is vanaf dat moment je e-mailadres besmet en ervaar je problemen met verzenden en ontvangen.

Deze antivirussoftware en spamfilters beschermen jou en mij voor wannebe marketingbureaus die mét een mailinglist en zónder de juiste structuur als een dolle online acquireren. Zorg ervoor dat je het maken en versturen van e-mailnieuwsbrieven goed regelt. Wij informeren jou over de meest ideale oplossing voor jouw situatie.

 

Lekker pragmatisch nieuwsbrieven versturen

Stel je bent een jonge ondernemer die net een nieuwe website heeft gemaakt. Je verstuurt een uitnodiging voor de opening van je bedrijf naar je adressenbestand. Krijg je dan problemen met bereikbaarheid? Ja. Als je de e-mail lekker pragmatisch naar meer dan 50 of 100 e-mailadressen stuurt heb je een probleem. Mocht je veel "info@" -bedrijfsadressen in je mailinglist hebben, dan is de kans des te groter dat je met je nieuwe e-mailadres blijft hangen in de spamfilters. Spamfilters hebben 1 nadeel: er is géén onderscheid in intentie. Kortom, je bedoeling kan nog zo goed zijn, als je in negatieve zin opvalt kan je grote bereikbaarheidsproblemen krijgen.

 

 

Ons misstapje

In het verleden hebben wij wel eens een foutje gemaakt met het versturen van nieuwsbrieven en e-mailmarketing. Inmiddels hebben we veel kennis en ervaring opgedaan. We hebben ervaring met professionele opdrachtgevers uit MKB, overheid, starters, ZZP'ers, Evenementenbureau, sportvereniging en particulieren. Voor iedere situatie is een passende e-mail oplossing op www.Nieuwsbriefmaken.com geplaatst zodat iedereen voor zijn specifieke situatie het beste alternatief krijgt aangeboden. Van een softwarepakket (voor professionals), een professioneel abonnement (voor bedrijf en overheid) tot een systeem voor particulieren en starters die - gesponsord met een klein bannertje - gratis nieuwsbrieven maken.

Laatst aangepast op zondag, 01 augustus 2010 11:55
 
Joomla templates by a4joomla