Home e-mailmarketingsoftware
Weblinks
E-mailmarketingsoftware aanschaffen PDF Afdrukken E-mail
Geschreven door Louis   

Voor wie is e-mailmarketingsoftware bedoeld? Zijn de volgende stellingen op jou van toepassing?

  • Ik maak nieuwsbrieven voor mijn klanten.
  • Ik voer e-mailmarketing uit voor mijn klanten.
  • Mijn bedrijf geeft graag full service aan de klanten.
  • Mijn bedrijf kiest voor eigen software.

Heb je 1 of meer stellingen met JA beantwoord? Dan beschouwen wij jou als een professional. Wij hebben persoonlijk een sterke voorkeur voor outsourcing. Veel organisaties besteden het maken van de nieuwsbrief uit. Jij ondersteunt organisaties met het maken van nieuwsbrieven of jouw organisatie verkiest eigen software boven een online toepassing. Uiteraard zijn er eindeloos argumenten te bedenken om software aan te schaffen! Ieder bedrijf is anders en heeft haar eigen behoefte. Wij hebben een goede ervaring met MailCamp. Maak je eigen keuze voor het pakket van je voorkeur, maar als je jouw specificaties helder hebt, verwacht ik dat je een match krijgt.

 

Eigen e-mailmarketingsoftware

Waarschijnlijk heb je een lijst met specificaties waaran je e-mailmarketingsoftware moet voldoen. Zoals gezegd hebben wij met MailCamp gewerkt en het gebruiksgemak viel op in positieve zin! We hebben de software niet zelf geinstalleerd. De software wordt al wel op honderden plekken gebruikt. Het pakket heeft zichzelf inmiddels aardig bewezen. Mocht je ondersteuning zoeken bij implementatie of in de testfase, stuur een mailtje naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien. . Mocht je je oriënteren op een geschikt pakket, neem dit dan zeker mee in je pakketselectie. Het is professioneel en werkt erg prettig.

 

E-mailmarketing abonnement

Ben je een professional en zoek je een professionele e-mailmarketingoplossing? Wil je niet gebonden zijn aan een werkplek en ook bij jouw opdrachtgever op locatie met een webtoepassing werken? Kies dan dit abonnement. Het is ideaal voor bedrijven en ZZP'ers die hun opdrachtgever op het juiste spoor willen zetten. Het is zodoende mogelijk om snel en efficient op afstand de opdrachtgever nog even kunnen ondersteunen tijdens het gebruik van Aweber. Zoals je weet waarderen opdrachtgevers dit soort zekerheden enorm. Hiermee positioneer je jezelf voor volgende opdrachten.

 

Conclusie

Leg zelf jouw eigen wensenlijstje cq je lijstje met productspecificaties naast bovenstaande alternatieven en selecteer de beste oplossing voor jouw situatie.

 

MailCamp (tip!) Verstuur 30 dagen gratis nieuwsbrieven! Met MailCamp maak je gebruik van je eigen professionele software.

AWeber Verstuur 30 dagen nieuwsbrieven voor $1! Met Aweber maak je gebruik van een online abonnement.

 

Laatst aangepast op zaterdag, 31 juli 2010 15:55
 
Joomla templates by a4joomla