Home gratis maken
Gratis nieuwsbrief maken PDF Afdrukken E-mail
Geschreven door Louis   
Wat kost dat? ZZP'ers, (sport)vereningingen, particulieren en zakelijke starters die - gratis - een nieuwsbrief willen versturen zitten hier goed. Een linkje in de vorm van een piepklein MailChimp-bannertje onderaan je nieuwsbrief is genoeg om gratis een e-mail nieuwsbrief te maken en te versturen. Je nieuwsbrief wordt gesponsord.
De mogelijkheden
Eigenlijk alles! Een grafische flyer, uitnodiging maken of online geboorte kaartjes maken en trouwkaarten maken. De opmaakmogelijkheden zijn eindeloos je plaatst eenvoudig eigen foto's in jouw nieuwsbrief. Je kunt eenvoudig je adressenbestand bijhouden en verschillende groepen aanmaken.
De voorwaarden
Heb je geaccpeteerd dat je nieuwsbrief gesponsord wordt? Er gelden slechts enkele beperkingen. Het is mogelijk maximaal 500 e-mailadressen in de mailinglist te plaatsten. Daarnaast is het aantal e-mailtjes per maand te versturen gemaximeerd op 3.000 stuks. Kijk op MailChimp voor de exacte voorwaarden en mogelijkheden of lees het artikel basis abonnement.

* Nieuw! * Laposte.nl

Al van gehoord? Naast Mailchimp is er nu ook Laposta! We hebben nog geen ervaring met Laposta, maar check deze Laposte.nl DEMO ziet er goed uit, nietwaar?! Ze maken een goede indruk en bieden nu ook een gratis service met 2.000 e-mailadressen en 12.000 Nieuwsbrieven per maand. Klinkt interessant nietwaar? Laposta mag niet ontbreken in je oriëntatie naar een nieuwsbriefsysteem. Neem zelf een kijkje of vraag direct de GRATIS Laposte.nl naar 2.000! e-mailadressen aan op Laposta.nl!

Laatst aangepast op woensdag, 19 september 2012 12:05
 
Joomla templates by a4joomla