Home professioneel abonnement
Professioneel abonnement PDF Afdrukken E-mail
Geschreven door Louis   

Wij hebben tot nu toe de beste en meest uitgebreide ervaring met AWeber om nieuwsbrieven te versturen. De website is professioneel en in eenvoudig Engels geschreven. De vele trainingsvideo's op deze website zijn duidelijk en gericht op de zakelijke en professionele gebruiker. Het zal je misschien verrassen: voor ons is dit bedrijf een voorbeeld op het gebied van klantgerichtheid! Wij krijgen bij eventuele vragen of bijzonderheden snel en duidelijk antwoord. De website én de organisatie daarachter is zeer goed georganiseerd. Het gebruik levert ons het volgende op:

  • Wereldwijd inloggen via internet, je kunt overal werken.
  • Makkelijk in gebruik.
  • Duidelijke trainingsvideo's.
  • Veel verschillende templates.
  • Eindeloos grafisch ontwerp mogelijkheden.
  • Uploaden van je eigen achtergrond en beeldmateriaal.
  • Uitgebreid resultaten meten en eenvoudig exporteren voor verdere rapportage aan o.a. je klanten.

 

 

Variatie in abonnementen

De abonnementen zijn variabel. Je abonnement groeit met met je mailinglist mee. Je betaald in dollars per maand en er is een fikse korting op jaarbetaling. Er is een eindeloze opschaling mogelijk qua aantal e-mailadressen in je adressenbestand. De standaard abonnementen lopen op tot 25.000 e-mailadressen in je mailinglist. Daarboven neem je contact op en wordt je snel geholpen.

 

TIPS

Op Aweber tref je veel video's, tips en ideeën met waardevolle tips die je marketing-en-communicatie-skills opfrissen.

 

Degelijk

Als je 10, 25 of meer dan 100 duizend mensen met 1 druk op de knop een e-mail verstuurd, wil je dan vertrouwen hebben in het systeem?

De website, de processen en het totale systeem komt iedere keer degelijk over. Nooit hebben we 1 probleem gehad. De organisatie bestaat sinds 1998 en werkt momenteel dagelijks met 80.000 klanten. Het is de beste en meest professionele oplossing die wij kennen. De eerste maand mag je voor $ 1 gebruik maken van het systeem. We zijn lid gebleven en stiekum een beetje fan geworden. Kijk zelf of je Aweber voor $ 1een maandje wilt testen.

 

Veel succes!

Laatst aangepast op woensdag, 29 december 2010 20:11
 
Joomla templates by a4joomla